Prohlížení tohoto vlákna:
1 Anonymní uživatelé
Domácí piss |
|||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
KarGab
![]()
Členem od:
2007/4/19 5:29 Bydliště Brno - Židenice
Úroveň : 33
HP : 161 / 808
![]() |
Tak tohleto mám moc rád. Škoda, že Gábinka už o vše přestala mít zájem. Ale můžu k tomuto tématu alespoň přidat vzpomínkové vlastní fotky.
Zasláno: 2007/5/10 0:38
|
||||||||||
|
|
|||||||||||
Re: Domácí piss |
|||||||||||
|
Nováček
![]()
Členem od:
2007/5/16 10:29 Příspěvky:
3
Úroveň : 1
HP : 0 / 2
![]() |
Měl jsem kamarádku, která měla piss rád - ze začátku jen na tělo - hrozně jí vzrušovalo, když jsem jí z výšky čůral na kundičku... Po delší známosti si nechala čůrat i do pusy a polykala... Jó, bejvávalo...
Zasláno: 2007/5/16 16:44
|
||||||||||
Přenos
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Nováček
![]()
Členem od:
2008/6/4 3:15 Příspěvky:
2
HP : 0 / 0
![]() |
Co znamená to jak tam máš na levo to uroven, mp, hp a exp???
Zasláno: 2008/6/4 3:25
|
||||||||||
Přenos
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Webmaster
![]()
Členem od:
2007/4/17 18:26 Bydliště Brno - Židenice
Úroveň : 12
HP : 0 / 288
![]() |
HP je vypočteno z vašich příspěvků za den.
MP je vypočteno z data registraci vůči počtu příspěvků. EXP roste s každým příspěvkem až do 100%, získáte Level a EXP zase spadne na 0.
Zasláno: 2008/6/4 9:13
|
||||||||||
|
Přenos
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Nováček
![]()
Členem od:
2009/9/2 11:20 Příspěvky:
1
HP : 0 / 0
![]() |
My děláme s manželkou piss docela často. Řekl bych určitě 1-2x do týdne. Je to takové zpestření hlavně pro mně, protože ona z toho většinou nic nemá. Jen s tím rozdílem, že nečůrám já po ní (možná někdy ve sprše) ale ona po mě. Trefuje se mi hlavně do úst což se mi líbí.
Děláme to v různých polohách a nejlíp tak aby mi ho mohla současně při tom i honit a nebo kouřit. Dobrá je třeba 69. Podle toho jestli mám náladu i na číslo a nebo jestli chci jen jak ona říká "propláchnout pusinku" To pak děláme jiné polohy. Většinou takové aby byla kundička nademnou a já mohl i lízat a mazlit se s ní a nebo si to rovnou vysát pusou. To mě manželka i potrápí když to schválně zadržuje. Ale jak potom pustí, tak to by se jeden i utopil. Přeháním A nebo prostě jen tak spontáně třeba při lízání když je už třeba hotová. Takže mi většinou klečí a nebo dřepí aby měla kundičku před pusou a je tváří ke mě. Polohu určitě znáte a super je když to zrovna nečekáte. A nebo si stoupne a trefuje se do pusy z výšky. Kundičku musí ale roztáhnout. Jinak to stříká všude kolem. Samotným propláchnutím to ale ve většině případů nikdy nekončí, protože chci víc.Většinou jsme v koupelně na zemi. Máme velkou koupelnu, a na zem dáme deku. Pak to jen spláchnu a deku hodím do pračky. Ráda to pro mne udělá tak jak chci a vůbec ji to neva, takže někdy nás napadají i docela bláznivé nápady a akrobatické kousky. Dokud jsme mladí a s nezkaženou figurou, tak to jde. K samotnému milování pak už většinou nedojde, protože já to nikdy nevydržím a stříkám když ho při tom čůrání zrovna honí a nebo kouří. Pak se ospchneme a já to oplatím manželce jiným pro ni velmi příjemným způsobem. Každá ženská na to asi není. Myslím že je důležité aby partnerka pochopila že o nic nejde a že moč je v podstatě sterilní čistá látka. Za války se používala i jako desinfekce. Manželka taky tehdy nechtěla, ale když si dnes vzpomeneme na to jak jsme dělali piss poprvé, tak se u toho oba pobavíme . Dnes už to děláme asi 4 roky a bereme to jako běžnou věc stejně jako i některé jiné netradiční věci. Na jiném fóru jsem četl, že mužům dá obvikle velkou práci partnerku přesvědčit. U nás to bylo celkem v pohodě. Tehdy jsem uposlechl rad zkušenějších.Pokud by někoho toto téma zajímalo, tak rád vyměním zkušenosti, případně i uvítám tipy na další zajímavé polohy i když sem moc lidí s podobnýma choutkama asi nechodí - a nebo se za to stydí. Ježiš, to je slohovka. Snad neva že jsem se trochu rozepsal.
Zasláno: 2009/9/2 13:21
|
||||||||||
Přenos
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Nováček
![]()
Členem od:
3/9 17:46:28 Bydliště Třebíč
HP : 0 / 11
![]() |
Ahojik. Jste super pár. Fandím vám.Taky provozuji PISS a někdy i sám ho piju. Moc mě to chutná,ale musí na to být nálada. Nejlepší je to od pramene,tak jak píšete.
Zasláno: 3/14 17:28:48
|
||||||||||
Přenos
|
|||||||||||
|||||||||||
|
Nováček
![]()
Členem od:
3/9 17:46:28 Bydliště Třebíč
HP : 0 / 11
![]() |
JJ taky jsem v tom našel zalíbení. Nejprve to bylo pokušení a touha vyzkoušet to,ale později mi to zachutnalo a dnes vím,že je to opravdu dobré
Zasláno: 7/5 20:20:45
|
||||||||||
Přenos
|
|||||||||||
Můžete prohlížet témata.