Hlavní nabídka
Hodnocení

Hodnocení tohoto webu na
@
UkazTO.eu
   Super !!!
   Kvalitní
   Dobrý
   Nic moc
   Hrozné &
Přihlásit
Uživatel:

Heslo:

Poslat heslo

Registrace!
Svátky
Dnes je 5.9.2010 19:13:31

Včera měla svátek Jindřiška
Dnes má svátek Boris
Zítra má svátek Boleslav
REKLAMA 2

Top List
Počítadlo CNW

[CNW:Counter]

Prohlížení tohoto vlákna:   1 Anonymní uživatelé

Domácí piss
KarGab
Členem od:
2007/4/19 5:29
Bydliště Brno - Židenice
Úroveň : 33
HP : 161 / 808
MP : 511 / 7995
EXP : 34
Nepřipojen
Tak tohleto mám moc rád. Škoda, že Gábinka už o vše přestala mít zájem. Ale můžu k tomuto tématu alespoň přidat vzpomínkové vlastní fotky.

Připojit soubor:

jpg  DSCN2368.jpg (56.24 KB)
3_46424d41b9dbf.jpg 1024X768 px

jpg  DSCN2369.jpg (66.65 KB)
3_46424d4ca1714.jpg 1024X768 px

Zasláno: 2007/5/10 0:38

Re: Domácí piss
Nováček
Členem od:
2007/5/16 10:29
Úroveň : 1
HP : 0 / 2
MP : 1 / 26
EXP : 10
Nepřipojen
Měl jsem kamarádku, která měla piss rád - ze začátku jen na tělo - hrozně jí vzrušovalo, když jsem jí z výšky čůral na kundičku... Po delší známosti si nechala čůrat i do pusy a polykala... Jó, bejvávalo...

Zasláno: 2007/5/16 16:44
Přenos příspěvku do ostatních aplikací Přenos

Nováček
Členem od:
2008/6/4 3:15
HP : 0 / 0
MP : 0 / 4
EXP : 2
Nepřipojen
Co znamená to jak tam máš na levo to uroven, mp, hp a exp???

Zasláno: 2008/6/4 3:25

Webmaster
Členem od:
2007/4/17 18:26
Bydliště Brno - Židenice
Úroveň : 12
HP : 0 / 288
MP : 60 / 2856
EXP : 54
Nepřipojen
HP je vypočteno z vašich příspěvků za den.
MP je vypočteno z data registraci vůči počtu příspěvků.
EXP roste s každým příspěvkem až do 100%, získáte Level a EXP zase spadne na 0.

Zasláno: 2008/6/4 9:13

Nováček
Členem od:
2009/9/2 11:20
HP : 0 / 0
MP : 0 / 0
EXP : 0
Nepřipojen
My děláme s manželkou piss docela často. Řekl bych určitě 1-2x do týdne. Je to takové zpestření hlavně pro mně, protože ona z toho většinou nic nemá. Jen s tím rozdílem, že nečůrám já po ní (možná někdy ve sprše) ale ona po mě. Trefuje se mi hlavně do úst což se mi líbí.
Děláme to v různých polohách a nejlíp tak aby mi ho mohla současně při tom i honit a nebo kouřit. Dobrá je třeba 69. Podle toho jestli mám náladu i na číslo a nebo jestli chci jen jak ona říká "propláchnout pusinku" To pak děláme jiné polohy. Většinou takové aby byla kundička nademnou a já mohl i lízat a mazlit se s ní a nebo si to rovnou vysát pusou. To mě manželka i potrápí když to schválně zadržuje. Ale jak potom pustí, tak to by se jeden i utopil. Přeháním A nebo prostě jen tak spontáně třeba při lízání když je už třeba hotová. Takže mi většinou klečí a nebo dřepí aby měla kundičku před pusou a je tváří ke mě. Polohu určitě znáte a super je když to zrovna nečekáte. A nebo si stoupne a trefuje se do pusy z výšky. Kundičku musí ale roztáhnout. Jinak to stříká všude kolem. Samotným propláchnutím to ale ve většině případů nikdy nekončí, protože chci víc.

Většinou jsme v koupelně na zemi. Máme velkou koupelnu, a na zem dáme deku. Pak to jen spláchnu a deku hodím do pračky. Ráda to pro mne udělá tak jak chci a vůbec ji to neva, takže někdy nás napadají i docela bláznivé nápady a akrobatické kousky. Dokud jsme mladí a s nezkaženou figurou, tak to jde.

K samotnému milování pak už většinou nedojde, protože já to nikdy nevydržím a stříkám když ho při tom čůrání zrovna honí a nebo kouří. Pak se ospchneme a já to oplatím manželce jiným pro ni velmi příjemným způsobem.

Každá ženská na to asi není. Myslím že je důležité aby partnerka pochopila že o nic nejde a že moč je v podstatě sterilní čistá látka. Za války se používala i jako desinfekce.

Manželka taky tehdy nechtěla, ale když si dnes vzpomeneme na to jak jsme dělali piss poprvé, tak se u toho oba pobavíme . Dnes už to děláme asi 4 roky a bereme to jako běžnou věc stejně jako i některé jiné netradiční věci. Na jiném fóru jsem četl, že mužům dá obvikle velkou práci partnerku přesvědčit. U nás to bylo celkem v pohodě. Tehdy jsem uposlechl rad zkušenějších.

Pokud by někoho toto téma zajímalo, tak rád vyměním zkušenosti, případně i uvítám tipy na další zajímavé polohy i když sem moc lidí s podobnýma choutkama asi nechodí - a nebo se za to stydí.

Ježiš, to je slohovka. Snad neva že jsem se trochu rozepsal.

Zasláno: 2009/9/2 13:21

Nováček
Členem od:
3/9 17:46:28
Bydliště Třebíč
HP : 0 / 11
MP : 2 / 16
EXP : 47
Nepřipojen
Ahojik. Jste super pár. Fandím vám.Taky provozuji PISS a někdy i sám ho piju. Moc mě to chutná,ale musí na to být nálada. Nejlepší je to od pramene,tak jak píšete.

Zasláno: 3/14 17:28:48

Nováček
Členem od:
3/9 17:46:28
Bydliště Třebíč
HP : 0 / 11
MP : 2 / 16
EXP : 47
Nepřipojen
JJ taky jsem v tom našel zalíbení. Nejprve to bylo pokušení a touha vyzkoušet to,ale později mi to zachutnalo a dnes vím,že je to opravdu dobré

Zasláno: 7/5 20:20:45

Můžete prohlížet témata.